Érdemes Laptopon WoWozni?
A kérdés onnan ered, hogy vizsgáim után beszeretnék vásárolni egy laptopot további tanulmányaim megkönnyítése végett, de mind emellett megtartanám Kockaságom. Ergo valami olyan teljesítményt akarnék vásárolni amin fut a WoW úgy....közép szinten, nem 200 fps-el de azért 30-40 között átlagba, ötletek?
u.i: Max 150.000-em lesz.
13:19
Rendben van, köszönöm, hát én olyan ilyesmit képzeltem el:
Dual-Core 2.3 Ghz, 3gb RAM
ezen már csak ellennék :)
Szia
Én is laptopon Wowozok. Van hozzá egy külső egerem, aztán tolom neki ezerrel:) És nem kell hozzá brutál gép. Nekem egy Intel Pentium Dual Core 2,2 Ghz, 1 GB ram, és egy integrált 64 MB-os videókártya van benne. Ez egy Hp gép, amit 2 évvel ezelőtt vettem 119.990-ért. Szóval minden gond nélkül lehet laptopon Wowozni!:)
Üdv
13:23-as vagyok.
Az enyémen is megy tökéletesen. Meg a Sims3 is. Pedig nem atom gép...Windows 7-en.
15:27
Lehurrogok másokat, mikor nem a kérdésemre válaszol? Alap, hogy jogos.
Mellesleg persze, elvonná a figyelmem, de miután 2 éve játszom vele,és így is tartom az eredményeimet nem nagyon tudna befolyásolni az, hogy "jobban" fut.
De amúgy, köszi, szét nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!