Mr Peter kérdése:
Ma frissítette a gépem a win10-et, újra kellett indítani a gépet, és mikor vissza bekapcsolt nem volt jó a videokártya drivere (AMD CCC) amit szintén nem rég frissített. ?
Figyelt kérdés
és egész idáig tökéletesen működött, most viszont mikor elindítja a ccc-t kiírja, h "Az AMD grafikus illesztőprogram nincs telepítve vagy az AMD illesztőprogram nem működik megfelelően. Telepítsen. " a vége nem látszik. Másnak is adódott ilyen jellegű problémája az új frissitést követően vagy egyedül vagyok ezzel, ill valakinek van ötlete hogy oldjam meg?
radeon-crimson-16.7.3-win10-64bit_APU
non-whql-win10-64bit-radeon-software-crimson-16.9.2-sep21
amd-catalyst-15.7.1-with-dotnet45-win7-64bit
ezeket töltöttem le és megpróbáltam feltenni de a probléma továbbra is fennáll. (AMD Radeon HD7660D APU)
2016. szept. 26. 19:53
1/1 A kérdező kommentje:
Kieg: Dual-ban használtam egy AMD ASUS HD6670-nel, azt kivettem és így már műkszik. Ötlet?
2016. szept. 26. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!