Egy játék amit már uninstalláltam a gépemről, még mindig úgy mutatja, hogy telepítve van. Amikor próbálom uninstallálni -5005 hibakódot ad ki. Mit tegyek?
Már kb egy éve uninstalláltam a gépemről a sims3-at.Utánna le is töröltem a gépről a játékot.Viszont most vettem észre,hogy a programs and features-ben még mindig ott van.Amikor rámentem,hogy uninstalláljam ezt írta ki:
Hibakód:-5005 : 0x80070002
Hiba információ:
>Kernel\KernelMedia.cpp (95)
>SetupNew\setup.cpp (851)
PAPP:
PVENDOR:Electronic Arts ( [link]
PGUID:C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8
$15.0.0.498
@Windows Vista Service Pack 1 (7601)
IE Version: 9.11.9600.17843
Hogy tudnám uninstallálni,ha már semmi sincs a gépen a játékból?
Egyébként nem zavarna,hogy ott van,de kedvet kaptam újra játszani vele,és addig nem telepíthetem fel,amíg úgy mutatja,hogy telepítve van.
Próbáltam Program install and uninstall troubleshooterrel letörölni.Kérte a product codját én pedig beírtam ezt:C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8
Erre azt írta,hogy ez egy nem létező kód.
Valahogy nem jól volt eltávolítva, valószínűleg maradtak belőle "darabok". Ha máshol nem, hát a Registry-ben. Esetleg egy Registry takarítás megoldhatja (nem biztos!), de annak csak akkor állj neki, ha tudod mit csinálsz, mert könnyű hazavágni vele az egész Windowst!
Egyebek között a RegCleaner nevű ingyenes program nálam korábban eléggé bevált, de az azt hiszem, csak Windows 7-ig jó.
Eltávolítja az úgynevezett árván maradt bejegyzéseket, amik egy-egy program eltávolítása után ottmaradtak.
De bármelyiket is használnád, csak odafigyelve, nehogy olyasmit is eltávolíts, amire még szükség lenne!
Futtatásba írd be, hogy:
regedit
Nyisd meg ez a mappát:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion
\Uninstall\
Keresd ki a sims-hez tartozó részt és töröld ki az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!