Imperium Galactica II. tökéletes futtatása Windows 7-en hogyan lehetséges?
A már jól bevált XP-s patch-ek akármelyik verziójával elindul Windows 7 rendszeren a játék, csak egyes menüpontok megnyitásakor hibás memóriacímzésre hivatkozva ledob a tálcára. Vissza tudok lépni, csak a kívánt menüpont nincs megnyitva. Kompatibilitási beállításokkal már próbálkoztam.
Úgy nosztalgiáznék! Segítsetek pls.
hali!
Ragd fel a legfrissebb javítást ami nem hivatalos, de segít. [link]
Szervusz.
A legujjabb patchet letöltött,innen: [link]
...majd,a leirtak alapján patchaled és tökéletesen fog futni akkár Windows 7 alatt is. Sok sikert Imperátor :)
Sziasztok.
Kicsit beleástam magam a régi játékba, mert mindig is a kedvenceim közé tartozott.
Bár win 10 alatt tökéletes működik, szerintem win 7 alatt is ugyanúgy fog.
Szóval, miután feltelepítitek a játékot, és a legújabb patchet hozzá a 114-es, amit használok, elég a Setup.exe fájlt és az ig2.exe fájlt átállítani win98/me kompatibilis módba. Ha ez megvan, először futtatni kell a setup.exe fájlt ott beállítottam a 1024x768 felbontást. Majd futtattam az ig2.exe fájlt és simán indult.
Remélem segítettem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!