Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Imperium Galactica II. tökélet...

Imperium Galactica II. tökéletes futtatása Windows 7-en hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

A már jól bevált XP-s patch-ek akármelyik verziójával elindul Windows 7 rendszeren a játék, csak egyes menüpontok megnyitásakor hibás memóriacímzésre hivatkozva ledob a tálcára. Vissza tudok lépni, csak a kívánt menüpont nincs megnyitva. Kompatibilitási beállításokkal már próbálkoztam.

Úgy nosztalgiáznék! Segítsetek pls.

2010. ápr. 24. 02:17
 1/10 anonim válasza:
Felteszel egy VIRTUÁLIS GÉPEN Windowsz 98-at és azon tökéletesswen fog futni.
2010. ápr. 25. 21:30
 2/10 A kérdező kommentje:
csak hiszed. már próbáltam. az ig2 setup-ja azt írta nem talál videókártyát és ezért nem hajlandó elindulni. ez amúgy virtual xp volt.
2010. ápr. 25. 22:22
 3/10 anonim válasza:

hali!

Ragd fel a legfrissebb javítást ami nem hivatalos, de segít. [link]

2010. ápr. 26. 11:58
 4/10 A kérdező kommentje:
először is RAKD! és ennyi amatőr oldalt még nem láttam. megpróbálom az 1.11-es patchet már ha arra gondoltál. de nekem 1.16-os van és azzal sem megy. majd kiderül
2010. máj. 2. 13:06
 5/10 A kérdező kommentje:
az 1.11-es patch ami elérhető közvetett módon a linkeden keresztül az 2005-ös verzió szóval kizárt h valami köze is legyen a windows 7-hez. valami hozzáértő értelmesebb ember válaszát kérném. köszi
2010. máj. 2. 13:09
 6/10 anonim válasza:

Szervusz.

A legujjabb patchet letöltött,innen: [link]

...majd,a leirtak alapján patchaled és tökéletesen fog futni akkár Windows 7 alatt is. Sok sikert Imperátor :)

2012. szept. 22. 17:27
 7/10 anonim válasza:
Tegnap este ismét kedvet kaptam egy kis galactikus mókához...telepitettem a játékot,majd a Program Files/Digital Reality/ig2.exe ikon egér jobbgombjával kattintasz és a Kompatibilitás beállitása alatt beállitod Windows Vistára (mert Windows 7-et nem add meg lehetöségnek) mikor ez megtörtént simán fut a játék...semmilyen patch nem szükséges hozzá.Nekem Windows 7 64bites rendszerem van!Ennyi az egész :) Sok sikert!
2012. nov. 9. 06:55
 8/10 anonim válasza:
Hát nekem meg se patch , se más megoldás nem segitett :(
2014. júl. 13. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Windows 8.1- nél mi működik?
2015. aug. 15. 20:31
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok.

Kicsit beleástam magam a régi játékba, mert mindig is a kedvenceim közé tartozott.

Bár win 10 alatt tökéletes működik, szerintem win 7 alatt is ugyanúgy fog.

Szóval, miután feltelepítitek a játékot, és a legújabb patchet hozzá a 114-es, amit használok, elég a Setup.exe fájlt és az ig2.exe fájlt átállítani win98/me kompatibilis módba. Ha ez megvan, először futtatni kell a setup.exe fájlt ott beállítottam a 1024x768 felbontást. Majd futtattam az ig2.exe fájlt és simán indult.

Remélem segítettem.

Üdv

2018. jún. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!