Fl Studio 12-ben nem töltődik be a Hypersonic 2. Mi lehet a probléma? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Eddig jó volt, most betöltöm a VSTi-t és lefagy az egész program. Újratelepítettem mindkét programot, akkor sem jó. Ha csak a Hypersonic-ot nyitom meg magában, akkor működik, ahogy az FL Studioban is működik minden ezen kívül. Windows 10 64bit.2016. szept. 24. 18:07
1/6 Zénevű válasza:
Melyik flstudio verziót használod?
Próbáltad egy korábbi verzióval? Más daw-ba próbáltad betölteni a plugint?
2/6 A kérdező kommentje:
12.2 verziójú. Régebbi verzióval nem próbáltam. Próbáltam megnyitni régebbi projecteket de ott sem tölt be. Mikor meg akarom nyitni, akkor mutatja az alkalmazást, de kb. fele akkor ablakban, mint amekkora valójában, aztán kifagy az egész FL és fekete képernyő a program. Próbáltam azt is, hogy 64 bitessé alakítom a Hypersonic-ot, vagy hogy rendszergazdaként indítom az Fl-t, de semmi...
2016. szept. 26. 17:27
3/6 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=S2NRrRy_O4c
90%-ban ugyanez a helyzet nálam is, csak nekem lefagy, fekete képernyő, bezárom, majd ugyanúgy feljön a kis ablak, hogy adjam meg a content mappát. Csak mivel ugye bezártam már az FL-t, ezért max ez a kis ablak is 1 másodpercig marad, majd magától bezáródik.
2016. szept. 26. 17:45
4/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam a problémát, ettől függetlenül ment a zöld kéz. :)
2016. szept. 26. 17:55
5/6 Zénevű válasza:
Mondd már el, hogy miként oldottad meg a problémát, hadd okuljanak belőle azok is, akiknek hasonló gondjuk akadt!
6/6 A kérdező kommentje:
Változtattam a kompatibilitáson. Egyszer már ezt próbáltam, mindkettőnek win7-et adtam meg, de nem működött. Most hagytam, hogy automatikusan saját maga keressen megfelelőt és működik. :)
2016. szept. 28. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!