Ki használ Blendert, és mit készít vele? (többi lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kisfilmeket, filmeket, csak sima animációkat, vagy játékokat készítetek vele!2016. szept. 24. 10:28
1/4 A kérdező kommentje:
Én például játékokra és trailer-ek készítésére használom.
2016. szept. 24. 10:30
2/4 tabaki válasza:
Én elsősorban 3d-kompozíciók és a hozzájuk szükséges modellek készítésére használom. Továbbá kicsiben kipróbálok mindenféle marhaságot, ami az eszembe jut, de általában nem kezdek velük semmit, legföljebb felteszem a YT-ra a próba eredményét, hogy na, ilyen is van.
3/4 anonim válasza:
Ugyanez. Legnagyobb büszkeségem eddig egy függőkert modellje és egy fénykard animációja -első ilyen programom, úgyhogy mindent kipróbálok vele.
Most Sauron fellegvárát próbálom megalkotni [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét hozzá! :)
2016. okt. 7. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!