Windows 10 mellé Linux USB-re?
Lehet, de nem lesz túl gyors. Inkább telepíts egyet a Windows 10 mellé (vagy mégjobb, ha helyette :)
Miben programoztok amúgy?
Ha kifejezetten csak erre az egy célra használnád a linuxot, akkor szerintem bőven elég, ha virtualboxban csinálod.
Kicsit off: mégis mit kéne használnotok, ami nem fut Windowson? Suliban nem windowsos gépek vannak? Én inkább azt tudnám elképzelni, hogy az őskövület infó tanár valami 20 éves szoftvert akar ledugni a torkotokon ami már semmilyen újabb Windowson sem működik normálisan.
Ha meg minden kötél szakad, akkor telepíthetnél egyet a jelenlegi oprendszered mellé is, nem muszáj pendrivera szuszakolni (bár mint az egyik válaszból látszik, ez is lehetséges).
" Utolsó: pl próbálj meg Bash scriptet Windows alatt írni..."
Iiiiiigen, majd egy középiskolással iratnak ilyet, nem? Amúgy írni megírom én neked egy telefon jegyzettömbjében is, csak futni nem fog :D Kötve hiszem, hogy ezt sem lehetne megoldani akár virtuális géppel vagy akármi más kerülő megoldással.
Ja, meg Cobolban fejleszt :D
(Egyébként nem a Linuxal van bajom, hanem azzal, hogy vélhetően egy középiskolást minek ilyennel terhelni fölöslegesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!