Windows telepítés hiba segítség! Mi ez?
Sziasztok az a hiba lépett fel hogy egy Windows Server 2008 típusú operációs rendszert egyszerűen képtelen vagyok telepíteni egy számítógépre. És minden más operációs rendszert is ami Windows alapú természetesen.
Mindig amikor telepíteni probálok (USB kulcsról mivel DVD meghajtó nincs benne) akkor BCD hibát kapok. A bcd-t parancssorral egy másik géppel backupoltam, akkor is hiba.
Vagy 3 darab ISO-USB Toollal felmásoltam a pendrive-ra de mindig mindennél itt ez a hiba. Hogyan tudnám esetleg orvosolni?
A válaszokat előre is köszönöm. <2016. 09. 21/>
Szia egy sima bcd error jön ki és nem a telepítésnél hanem bootolásnál. Már mindent próbáltam de semmi.
Itt a videó hogy mi a hibám:
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=jP0dEM7ZeuY
Előre is köszönöm
Parancsolj:
File: \Boot\Bcd
Status: 0xc000000f
Info: An error occurred while attempting to read the boot configuration data.
Hiányzó fájlok vagy sérült fájlrendszer a pendrájvon. A fájlrendszer valószínűbb, rajta van a "dirty" flag, aminek csak futó rendszer alatt lenne szabad aktívnak lenni.
Csináld újra (formázással együtt), és szabályos módon távolítsd el a gépből (tálcaikonnal), mielőtt lekapcsolod. Aztán a kikapcsolt gépbe dugd, és úgy indítsd el.
Ha továbbra sem jó, próbáld a telepítőt másik programmal csinálni.
Nem tudom, hogy server-rel is jó lesz-e, de próbáld meg így
Sima win7-tel kifogástalanul működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!