Ez miféle Windows 10 hiba? [KÉP]
Az alkalmazás nem azonosította magát. Windows Eseménynaplóban nem létok semmit.
Lehet valamiféle kémprogram vagy egyszerűen valami igénytelenül megírt program lehet, azért írja, hogy "nem azonosította magát"?
Akkor olvasd el kérlek még egyszer. Az alkalmazás NEM AZONOSÍTOTTA MAGÁT.
Érted?! NEM AZONOSÍTOTTA MAGÁT.
Miért fogom ki mindig a leghülyébbeket a gyk-n...
Nem értem miért sértődik meg valaki, aki ideír teljesen felesleges választ, ami ráadásul nem is válasz.
Fáj békén hagyni egy kérdést, ha nem tudod rá a választ?
Miért jó beszólni?
Érthetetlen.
Nem azzal kezdtem, hogy kedves hozzá nem értők, válaszoljatok már legyetek kedvesek.
Evidens, hogy aki tudja, az válaszoljon és ne a "mindenhezértek" IT PISTIKE.
ÉS A LEGJOBB, HOGY MÉG IDEJÖTTÖK MEGSÉRTŐDNI. AGYRÉM.
Olyan ember válaszoljon, aki találkozott már ezzel a problémával. Írjam oda a kérdés végére, ami evidens?
Válasz helyett kérdezel. Érted mi a baj veled?
"Olyan ember válaszoljon, aki találkozott már ezzel a problémával"
Aztán 1 hét múlva pampogsz, hogy senki nem ír. Ahelyett, hogy ellátnád az embereket a szükséges információval, azokat az embereket, akik ki tudják deríteni a probléma forrását. Megsúgom, az IT-s problémák 90%-át nem olyanok oldják meg, akik "á találkoztam már ezzel", hanem olyan, mondjuk úgy szakértő emberek, akik tudják, hol és hogyan keressék meg a probléma okozóját, és a megoldást. Persze ez csak akkor működik, ha a kérdező is együttműködő. Harmadik válaszodat köhögöd ide, és még mindig a sajátodat fújod, ahelyett hogy bármi részletet elárulnál.
Ilyen önérzetes barom is ritka itt a gyk-n.
Leírtam, hogy a windows eseménynaplóból sem derül ki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!