Hogy tudom a régi Windows mail leveleimet Outlookba átrakni?
Sajnos a kérdésre nem tudom a választ, én is próbálkoztam vele, de nem ment. Az, hogy az Outlook egy szar, azt mindenki tartsa meg magának. Én sok-sok éve azt használom, és maradok az Outlooknál. Az egyik munkahelyemen rávilágítottak a használatára. Azóta még jobban szeretem.
Az exportálást hogyan csináltad? Mert én úgy emlékszem, hogy nem eml-ben szokott kimenni. Sajnos csak rövid ideig használtam a Winmailt, mert rájöttem, hogy az Outlook jobb.
Namost, Thunderbird akár az .eml fileokat, akár a win mail-ből a leveleket tudja importálni, igaz, kell hozzá egy kiegészítő, de nem kell egyességel szarakodni.
Az Outlook egy hulladék! Ne akard használni!
Találtam néhány eml to pst convertert. az első nem vitte át az összes emailt, a többi meg cask akkor működik ha van outlook a gépen. A régi gépen nincs, az újra ahol az outlook van meg nem akarok minden szemét programot felrakni. Szóval arhiválom őket eml ben és cask akkor rakom át PST be majd ha valamiért tényleg nagyon kell.
Csak azért írom ha valakinek kell akkor létezik ilyen converter. Számomra az outlook továbbra is jó mert programozható macroval és áttekinthető, olyan a menüje mint az excel és work ill powerpoint amiket használok. Szóval jó szerintem. Ettől aki malőrtől eltekintve. De őszintén én vagyok a hülye mert már rég óta eztkéne használnom cask lusta voltam átállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!