A gépemre valahogy feltelepült az xp antimalware program, de sehogysem tudom letörölni, hogyan kell?
Próbáltam már a vezérlőpult --> programok telepitése és törlésénél is de ott nincs , a start --> minden programoknál is kerestem de ottsem találtam meg . ://
Help pls , ez egy nagy szar program
Ha van ikonja az asztalon akkor nézd meg a tulajdonságokban (kicsit hosszabb jobb klikk az ikonon és a lista végén tulajdonságok menüpont), hogy hova mutat. Így már tudod hogy mit kell letöeölni.
Viszont ha rendszerrel együtt indult akkor valszeg még fut és működő progit nem tudsz törölni.
Megoldás! : Ctrl + Alt + Del bejön a felaladatkezelő ablak, válaszd a folyamatok fület, és a megjelenő listában keresd meg azt a fájlt vagy exét amire az asztalon vagy a start menüben talált indító ikon/startmenüpont mutatott.
Klikkelj rá és alul állítsd le a folyamatot. Ha megjelenik kis ablak hogy hiba oké-zd le és törölheted az egész mappát ami az eltávolítandó tétel.
Egy telepített program kismillió helyre tesz bejegyzést, ezért nem jó csak úgy törölgetni.... Eltávolításhoz legjobb használni profi uninstall programot. YourUninstaller vagy Revo...
Vagy megkeresed a talapítési mappát és ha találsz unintall.exe-t, akkor azt elindítod...persze előbb kapcsold ki, ha háttérben fut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!