Létezik ilyen program (lennt)?
Már idegösszeroppanás szélén állok.
Nos az a helyzet, hogy egy olyan programra lenne szükségem ami egy képről a szöveget másolható szöveggé teszi.
És még olyan is kellenne, hogy ha belemásolok egy szöveget akkor azt betűnként átirja.
Léteznek ilyenek?
Szöveget levenni: OCR
DE! Ha mondjuk a kép egy ábra / táj... és átírnád rajta az már nem lessz ilyen egyszerű.
Ahhoz meg kell szerezned az eredeti képet, mert különben rajta marad a régi szöveg.
Azaz leolvasni lelehet, de levenni nem.
az utóbbit nem, nem lehet megoldani.
Kellene a kép ami nyers még szöveg nélküli.
És akkor tetszőleges képszerkesztővel rá lehetne írni.
De hogy a meglévőt törölni, módosítani, azt nem fogod tudni megcsinálni.
Gondolom, ez is a te kérdésed:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..
Fogalmam sincs, mi ez a program (legalább linkeld be), és hova akarsz szöveget írni. Lehet, hogy egyáltalán nem is lehet. Nem minden szöveg szerkeszthető, és ennek nem biztos, hogy „paste korlátozás” az oka.
Ez egy ilyen program amiben 10 ujjal kéne megtanulni irni. De enyhén szólva sz*rtam rá. Tanitó is elfelejtette aztán egyszer csak eszébe jutott és hónap végéig 700-ig fel kéne menni. Én meg csak 411-nél vagyok. Most is ebben irokodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!