Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem töltenek be a parancsikono...

Nem töltenek be a parancsikonok rendszerindításkor, help please? (Leírásban a részletek)

Figyelt kérdés

A hiba:

Rendszerindításkor az asztalon lévő parancsikonok egy része nem tölt be rendesen és csak natúr fehér ikont kap.

Ezen kívül nem működik egyik sem. Dupla katt, homokóra, kifagy az egész explorer.exe.

Ha bezárom az explorer-t és újra elindítom, akkor teljesen jól működik minden.

Csak rendszerindításkor áll fent ez a probléma vele.

Ami a hibát okozza:

A download parancsikon egy mounted NTFS folderre mutat.

Ha azt kitörlöm, megszűnik a gond. Ha visszarakom, ismét jelentkezik.

Egyik napról a másikra normál mappa ikont kapott ez a meghajtó, azóta okoz ilyen problémát.

Amit próbáltam:

Töröltem az ikont, majd újat csináltam.

Töröltem a partíciót, majd újat csináltam.

Az eddigi összes windows telepítésemben jelentkezett ez a dolog, kezd már eléggé idegesíteni, hogy nem találok rá megoldást.

Tudom, kitörölhetném az ikont és ennyi, de ha esetleg van valakinek valami tippje, akkor azt szívesen fogadom.

Kép:

[link]

2016. szept. 15. 15:32
 1/1 levis56 ***** válasza:
Vírus és kémprogram futtatás,állítsd vissza egy hiba előtti visszaállítási pontra! Bővítményeket nézd át a feleslegest ismeretlent töröld.
2016. szept. 16. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!