Hogyan vehetném le a hangerőt egy videóban?
Úgy értem, hogy van egy videóm és úgy akarom átszerkeszteni és elmenteni, hogy ne legyen rajta hang. Nagyon sokat segítene! Köszi!
(.mp4 és VLC-ben szoktam nézni)
Többféle lehetőség van.
Valóban ahogyan az előttem szóló javasolta, igen úgyis lehet, de az a legrosszabb megoldás.
Videók hangjának utólagos módosításához törekedni kell, ajánlott, javasolt hogy a videósávunkat ne konvertáljuk, ha lehet, mivel az óhatatlanul minőségromlással jár.
Persze, leg kézenfekvőbb lehetőségként kínálkozik, hogy húzzuk be valami videószerkesztőbe vegyük le a hangot és rendereljük ki.Ne csináld!
Jó, akkor mi tévők legyünk?
Egyik megoldás: XMedia Recode.
Kimeneti adatfolyam tipusnál válasszuk a csak video funkciót.Majd a videónál a "Mód" legyen másolásra állítva.
Másik:
MKVToolnix. Az "add" gombbal húzzuk be a videónkat, majd az audiosávunk elöl vegyük ki a pipát.Majd "Start Muxing".
Így kapunk egy olyan .mkv fájlt aminek nem lesz audiosávja.
Így garantáltan nem rontod a videósávodat....és még időt is spórolsz, mert ezek a műveletek pillanatok allatt megvannak.
VLC-ben is van erre lehetőség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!