Mi hiányzik a gépemről?
Figyelt kérdés
Segítsetek nekem abban, hogy milyen programoknak kell rajta lenni a laptopomon, hogy minden féle dokumentumot amit küldenek és képet meg tudjak nyitni. Valami hiányzik a gépemről, de fogalmam sincs, hogy mi?!2016. szept. 14. 13:49
1/7 anonim válasza:
mi a fájl tipusa? Megnézed, be írod googleba és kész.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a gép münchenbe van a lányomnál igy nem tudom megnézni.De azért kösz.
2016. szept. 14. 13:55
3/7 anonim válasza:
Dokumentumokhoz OpenOffice, Adobe Acrobat Reader.
Képekhez Irfan View.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2016. szept. 14. 14:02
5/7 anonim válasza:
Legtöbbször a PDF olvasó szokott hiányozni, arra ott a Foxit reader.
Vagy az office file-ok, arra meg LiberOffice és OpenOffice
6/7 anonim válasza:
#3 Adobe reade egy bloatware. Fölösleges. Foxit sokkal kevesebb erőforrást foglal és ugyanazt tudja.
Irfanview helyett meg XnView ott van, kinek melyik tetszik, részemről én utálom az Irfanview-t.
Amúgy: www.ninite.com
Innen könnyen és gyorsan telepíthető mindenféle program, automatikusan a legfrisebb és a rendszer nyelvének megfelelő programot telepíti.
7/7 anonim válasza:
Winrar-t is tegyél fel, szükség lehet rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!