Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 téma Windows 7 -re?

Windows 10 téma Windows 7 -re?

Figyelt kérdés

Találtam valamilyent. Mi a véleményetek róla? Az a "Download it for free with ads" abban letöltés alatt jelennek meg reklámok, vagy a windowsban? Nem tölt le vírust vagy hasonlót? Nem teszi tönkre a laptopom?

Link: [link]

Még hozzáteszem hogy azért nem tudtam frissíteni windows 10 -re mert valammi grafikus driver nem kompatibilis vele.

2016. szept. 13. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez csak a géped lassítaná, szerintem ne tölts le ilyeneket.

Tessék, itt a háttér: [link]

Ezzel már elég 10-es hatása lesz. A 7-es Aero-ja amúgy is jobban néz ki mint a 10.

2016. szept. 13. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem csak a háttér és a tálca kéne belőlle. A háttér pipa :D
2016. szept. 13. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:

A start menü itt van: [link]

Ez elvileg működik.

De ez sem a mostani. Az augusztusi frissítés óta is változott a tálca.

A "keresés a Windowsban" a start menüben van. Az alkalmazásváltó nincs benne a 7-ben (csak a Windows + tab) és több asztalt sem lehet létrehozni. Az ikonok sem lehetnek ugyanazok, mivel 7-en nincs Edge és áruház.

Töltöttség (ha laptopod van), WiFi (vagy vezetékes net), hangerő és naptár van ugyanúgy a 7-ben is csak az értesítési közpöntot nem tudod belerakni.

Tehát ha megpróbálod beállítani a start menüt ikonját 10-esre és beállítod a hátteret majdnem olyan lesz. Meg próbáld meg a téma színbeállításait átállítani feketére vagy kékre. Csak ehhez inkább kapcsold ki az Aero témát (üveges ablakok), hogy jobban látszódjon a szin, meg amúgy sincs benne 10-ben.

2016. szept. 14. 06:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom letölteni a skinpackot.
2016. szept. 17. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!