Hogy leget ezt beallitani a doulingoban? Lehet ezt?
Van egy doulingo nevu alkalmazas. Azon szeretnek nyelvet tanulni.Nemtudom ismeritek e.
Es amikor kivalasztom, hogy melyik nyelvet akarom tanulni akkor kiirja hogy tudok e nar egy kicsit is angolul.
Van mar profilom!
Hogy/mit csinaljak, hogy ugy tudjak valamilyen nyelvet (nemetet) tanulni, hogy magyarul irja ki, hogy mi az nemetul.
Vagy forditva.
Nemetul irja ki hogy mi az magyarul.
Szoval mut csinaljak, hogy ne angol es nemet legyen hanem magyar es nemet?
Duolingoban több nyelvet is lehet tanulni, de előtte ezt a "kurzust" el is kell készíteni, magyar nyelven csak az angol kurzus van elkészítve, azaz jelenleg csak azt tudsz magyarul tanulni.
Ha tudsz angolul, akkor már jóval több lehetőséged van.
Most megorult a doulingo??😈😠basz.ki veletlen kijelentkeztem es amikor vissza bejelentkeztem akkor azt irta ki h kezdo vagyok... Stb
Aztan elveszett az egesz amit eddig megcsinaltam!!!!!!
Pedig most is be vagyok jelentkezve! Pls valaki segitsen!!😯😯😦😦😞😩😔
Mivel még a magyarul való német kurzus nem készült el (ha készül is egyáltalán), ezért nem tudsz így tanulni.
Jó nyelv van kiválasztva, hogy úgy tűnik hogy, minden adat elveszett? Mármint mind a "forrás" (amin tanít), mind a célnyelv (amit tanulni akarsz) ugyanaz?
Igen, angol van beállítva, hogy azt tanulom magyarul és elértem már a birtokos névmáshoz és be is tudtam jelentkezni meg minden de most meg nem adja ki, hogy mennyit értem el.
Most ugyanott van ahol elkezdtem ezt írja ki: kezdô vagy?
Már tudsz egy kicsit angolul?
És itt megállt a tudomány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!