Tudtok olyan appokat, amivel programozni lehet?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanra gondolok, amit könnyü használni2016. szept. 11. 18:40
2/4 anonim válasza:
Nem, még mindig nincs "összekattintok 10 perc alatt egy Skyrimot" applikáció.
3/4 anonim válasza:
Programozni akkor sem feltétlenül könnyű ha tudsz programozni. Te pedig úgy sejtem nem programozni akarsz, keresgélj az ilyen-olyan maker kifejezésekre.
Tudja valaki egyébként, hogy miért terjedt el ennyire ez a retardált "app" kifejezés? Értem én, hogy applikáció(szintén borzalmasan hangzik), de beledöglenénk, ha ugyanúgy programnak hívnánk mint az elmúlt ~20 évben a programokat?
4/4 tabaki válasza:
@#3:
Csak tippelek, hogy talán azt akarná jelenteni/hangsúlyozni, hogy telefonos applikációról van szó, nem hagyományos számítógépesről. Legalábbis sokan ebben az értelemben használják a kifejezést, nem merő lazaságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!