Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok-e komplett ( alapokból...

Fanta János kérdése:

Tudtok-e komplett ( alapokból felépülő ) Blender oktatókönyvet /videót. A Youtube-on böngészgettem, de egymásra épülőt - Én legalább is - nem találtam?

Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 16:06
 1/1 tabaki ***** válasza:

Az alapokról: Blender Kódex - Alap-vető ismeretek.

[link]

Bár gyakran ajánlgatom, őszintén szólva nemigen forgatom, ezért nem emlékszem rá, mennyire módszeresen van felépítve -- az viszont biztos, hogy nagyon sok hasznos és érdekes dolgot találsz benne. Az igazi az volna, ha a könyv alapjául szolgáló Ferenczi-videók is fönn volnának még a neten, de sajnos a szerző elérhetetlenné tette őket. Mi tagadás, igen érzékeny veszteség, de hát ez van.

Angolul esetleg megnézheted ezt:

[link]

De én nem tudok olyanról, amelyben minden (modellezés, animáció, fizika, videószerkesztés, kompozitálás, játékfejlesztés, Cycles, más programokkal való együttműködés, meg ami még nem jut eszembe) együtt megtalálható, hacsak valami külföldön megjelent könyvsorozat nem kísérletezett ilyesmivel. A magam részéről nem nagyon hiszem, hogy volna. Szerintem az egyetlen követhető metódus, hogy az (igencsak bőségesen ismertetett) alapok elsajátítása után már magad keresel rá a téged érdeklő területekre a Blender Wikiben és a tömegesen fellelhető videó-tutorialok között. Valószínű, hogy akkor már nem is várod majd el, hogy mindent a szájadba rágjanak, te is el tudod dönteni, hogy mi legyen a következő lépés.

2016. szept. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!