Létezik olyan, hogy új gépekre nem lehet telepíteni win7et?
Állítólag a kaby lakes procik csak win 10el mennek majd
Neten olvastam szóval tuti igaz(sarcasmic detected)
Milyen gépre nem tudod felrakni? Nem volt ilyen problémám soha, nem is hallottam hogy lett volna ilyen gond, egyáltalán mi a konkrét hibajelenség?
Még ha angol nyelvű lenne a fórum oké, de magyar fórumra írsz angolul, ráadásul helytelenül..? Kaby lake meg még sehol nincs, elég valószínűtlen, hogy a kérdező az intel egyik mérnöke, és az általuk készített processzort próbálja beröffenteni w7 alatt, ha meg nem erről van szó akkor ez a probléma nem érinti.
Létezik, mert a Windows 10 letöltése és telepítése után a régebbi gépek beállításaiba alaposan belemászott, sok mindent, ami neki nem kellett törölt.
Az új laptopokon (mindegy, AMD vagy Intel procis) már eleve ezek a beállítások vannak.
Nem.
Aki az ellenkezőjét állítja az nem mond igazat.
Bizony, éppen az Acer gépeknél találkoztam legelőször olyannal, hogy Windows 8 alatti oprendszert telepíteni sem engedett. (Sőt, most már olyat is kiadtak belőle, amihez CSAK Win 10-re vannak driverek, nagy eséllyel ez már a a Win 8-at sem fogadná el.)
Már a telepítés megkísérlésekor közli, hogy nem kompatibilis az operációs rendszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!