Dj Bax kérdése:
Cd írási probléma?
Figyelt kérdés
Van nekem 1 nec nd-35040a típusú cd íróm és régebben minden gond nélkül tudtam vele írni 4x esen mp3 lemezt 700 mb os lemezre. MOst meg sehogy se tudok win 7 van most a gépemen de máasik gépbe xp és már sajnos xp alatt se csak 8x osan enged pedig már sok nerot meg egyéb programot is próbáltam mi lehet a gond mi lett vele? Kocsiba a cd lejátszóba így olvassa jobban be remélem tudtok segíteni?2016. szept. 4. 12:48
1/3 anonim válasza:
A technika fejlődik... valahogy tuti meg lehet oldani, de szerintem olcsóbban jössz ki, ha veszel egy olyan rádiót, ami beolvas memória kártyát/telót/pendraivot etc... minthogy veszed a CD-ket és kiírsz rá mp3 formátumban. Tudom, hogy ez nem válasz, de én így látom, praktikusabb és egyszerűbb.
2/3 anonim válasza:
Próbálj másik cd-re írni. Ha több írót próbáltál, akkor vegyél egy Verbatim Cd-t és próbáld azzal.
Esetleg tipp: az eszközkezelőben távolítsd el az író driverét, és indítsd újra a gépet, akkor újra driverezi magát.
3/3 A kérdező kommentje:
verbatim cd vel is próbáltam, meg hogy lennem ár olcsóbb új cd rádiót venni az vagy 30000 ami normáélis tehát legyél eszednél inkább a progrma vagy valami kéne amivel emg lehetne oldani
2016. szept. 5. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!