Egy gépre hogyan lehet 2 féle Microsoft office?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van egy adott gép és azon fent van a Microsoft Office 2010 és és mellé fel szeretném raknii a Microsoft 2016 -osat de nem ugy hogy átt frissitem hanem ugy hogy mind kettö müködjön ezt hogyan lehet meg oldani?2016. szept. 3. 11:23
1/7 Kíváncsi elefánt01 válasza:
Ez gyerekes.. -.- Nekem csak a 2003-as van meg jó az is nem kell konkrét 2016-os!
2/7 A kérdező kommentje:
De kell mert azt tanítják iskolában
2016. szept. 3. 14:24
3/7 Kőváry Orsolya válasza:
Fel lehet tenni kettőt egyszerre, nekem is volt már, de évekkel ezelőtt, már nem emlékszem hogy volt.
#1-nek: Sok jó funkció van az új verziókban, amit a 2003-ban sokkal macerásabb megoldani.
4/7 lcadam válasza:
Macerás a dolog.
Én új felhasználói fiókot nyitottam, arra tettem fel a régebbi Office egy elemét (Power Point)
6/7 Kíváncsi elefánt01 válasza:
[link] Csak egy a baj, pénzes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!