Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem műkődik a Winamp a gépemen...

Nem műkődik a Winamp a gépemen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
tesóm szerint vmi vírust kaptunk, és azért nem jó. amikor megpróbálom megnyitni, mindig egy hibaüzenetet ír ki.... szerintetek töltsem le újra vagy mi?
2008. okt. 1. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetséges hogy véletlenül törölve lett valami belőle? mindenesetre próbáld meg újra letölteni és újratelepíteni
2008. okt. 1. 17:50
 2/9 anonim válasza:
34%
örülj neki, a winamp sz.r, tölcsd le a media player 11-et vagy a media player classic-ot
2008. okt. 1. 18:33
 3/9 A kérdező kommentje:
van media player-em is, de azt nem szeretem...szentem a winanp sokkal jobb!
2008. okt. 1. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
instaláld újra a winampot!
2008. okt. 1. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
próbáltam....
2008. okt. 1. 22:48
 6/9 A kérdező kommentje:
letöltöttem újra, de mihelyst letöltődött, rögtön kiírta h winamp hibát észlelt, ezért leáll...na bazz...
2008. okt. 1. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Iktass be egy víruskeresést a biztonság kedvéért. Ha nem tudod a Winampot munkára bírni és nem szereted a Media Playert akkor www.itunes.com

Nekem ez a kedvenc zenelejátszóm mert szinte egy adatbáziskezelő szabadságával rendezhetem a zenéimet, ami tök jó.

2008. okt. 1. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
45%

Használd ezt. Még telepíteni sem kell és szebben is szól.

[link]

2008. okt. 5. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
format C:
2008. dec. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!