Nem műkődik a Winamp a gépemen. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
tesóm szerint vmi vírust kaptunk, és azért nem jó. amikor megpróbálom megnyitni, mindig egy hibaüzenetet ír ki.... szerintetek töltsem le újra vagy mi?2008. okt. 1. 16:50
1/9 anonim válasza:
nem lehetséges hogy véletlenül törölve lett valami belőle? mindenesetre próbáld meg újra letölteni és újratelepíteni
2/9 anonim válasza:
örülj neki, a winamp sz.r, tölcsd le a media player 11-et vagy a media player classic-ot
3/9 A kérdező kommentje:
van media player-em is, de azt nem szeretem...szentem a winanp sokkal jobb!
2008. okt. 1. 18:53
5/9 A kérdező kommentje:
próbáltam....
2008. okt. 1. 22:48
6/9 A kérdező kommentje:
letöltöttem újra, de mihelyst letöltődött, rögtön kiírta h winamp hibát észlelt, ezért leáll...na bazz...
2008. okt. 1. 22:55
7/9 anonim válasza:
Iktass be egy víruskeresést a biztonság kedvéért. Ha nem tudod a Winampot munkára bírni és nem szereted a Media Playert akkor www.itunes.com
Nekem ez a kedvenc zenelejátszóm mert szinte egy adatbáziskezelő szabadságával rendezhetem a zenéimet, ami tök jó.
8/9 anonim válasza:
Használd ezt. Még telepíteni sem kell és szebben is szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!