Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi alapján választ ellenfelet...

Mi alapján választ ellenfelet és csapat társakat a LOL?

Figyelt kérdés
Eléggé kellemetlen úgy játszani a lolban a normál játékokat, hogy silver 3 as vagyok és az ellenfeleim között meg a csapat társaim között sincs más silveres csak goldos meg platos meg néha-néha diamond 5-től 3-ig, ez miért van, miért kapok normálban is ilyen erőseket? Valaki emlitette, hogy az MMR ugyanolyan, de megnéztem az enemy teamben a diamondos MMR-jét és 2300 volt mig az enyém 1390 :D Akkor ez egyáltalán nem egyenlő., köszi előre, ha valaki ere tudja a választ

2016. aug. 31. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező egy LCS Player veszett el benned, szerintem jelentkezz a Fnatic-ba :D
2016. szept. 2. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól, mert valaki a Gold vagy afeletti Div-ben van még nem jelenti azt, hogy jó játékos. Legtöbb játékost boostolnak vagy alapból ilyen ranggal veszi meg az accountot. Emiatt van, hogy nagyon sok magasabb dives játékost alacsonyab dives játékos ellen rak be, mert mivel nincs tudása az MMR-re egy silveres környékén lesz.
2016. szept. 5. 07:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Na a legutolsóval maximàlisan egyetértek.
2016. szept. 6. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!