Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csatlakozási engedély TS3?...

Csatlakozási engedély TS3? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Na sziasztok! Ugye van ez a haladó jogosultsági rendszer TS3-ban. Na én olyant akarok megvalósítani, hogy:

- Van egy "Szoba csatlakozási engedély" channel jogosultság.

- Olyan megoldható lenne, hogy nem kéne mindig létrehozni mégegyet? Erre a channel join power-ra gondolok. Hogy simán EGY szoba csatlakozási engedély rangot csinálok, és amelyik channel-ban megadom az illetőnek a rangot, oda csatlakozhat csak. Hogy nem kell állítgatni sehol se a join power-t. Ha egyáltalán megoldható ilyen a TS-ben. Lehet csak én nem ismerem a TS-t, akkor elnézést.

2016. aug. 29. 19:33
 1/2 anonim válasza:
Szia. Ha csak a szobához szeretnél csatlakozási engedélyt, akkor a szoba jogosultságoknál kell megcsinálnod, és ott egy rangot készíteni, abban átírni a Join Powert full9-re, és kész. Ha nem erre gondoltál, akkor nem értelek :D
2016. okt. 3. 14:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, nem erre gondoltam, de már megoldottam, de azért köszi a választ!

Csináltam egy szobát, ahol a csatlakozható személyek száma 0 volt. Ehhez csináltam egy channel rangot, ahol beállítottam az Advanced Permission System-ben az Ignore Channel Slots vagy mi a cuccot, és műkszik:)

A lényeg, hogy csak egy adott szobában működik, ahol a rang megadva.

2016. okt. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!