Hogyan lehet kikerülni a viber kód küldését?
Hasonlróra készülsz te is:
Ne is reménykedj segítségben.
A "heckerkedés" alapszabálya szerint, vagy megtalálod magad a megoldást, vagy sehogy nem csinálod. Ez az interneten régóta elfogadott elv, ezért nem is fog segíteni senki morálisan megkérdőjelezhető illegális tevékenységben.
2, ha ennyire nem bízol a párodban, hogy már meg sem beszéled vele akkor válj el. Csak a vicc kedvéért tegyük fel nem csal meg, bele gondoltál már utána mi lesz? Mégis hogy magyarázod ki, hogy kémkedtél utána, gyakorlatilag elárulva a bizalmát?!
Valóban nem bankrablás amit csinálsz, "hazaárulás", és halkan jegyzem meg, hogy a másik inkorrekt viselkedése téged még nem jogosít fel ugyanarra, legalábbis intelligensebb emberek belátják, hogy a viselkedésünk minket minősít és kifogásként nem használható a másik viselkedése.
Akkor mielott megkovezne barki.. o hagyta a telomban bejelentkezve a fiokjat azert h barmikor belephessek mert o a minta akinek nincs titkolni valoja... es onszantabol adta meg a jelszavat is!
A masik h amikor azt irom az exemnek h szeretem es hianyzik ahogy hozzam bujt meg olelt az sztem nem normalis dolog!
A harmadik pedig h napi 1-2orat tud csak interneten lenni mert jelenleg angliaban van fesztivalokon dolgozik! Es en is mellette lennek ha a rohadt bokam nem dagadt volna be az elozo melonk alatt... igy igen nehez beszelgetni, foleg hogy o du4-tol ejfelig melozik kint... ami nalunk egy ora... es eddig nem sok alkalommal voltam fent idaig mert keptelen vagyok ra!
A videot linkelonek annyit h nem ez az elso eset h egyebkent is ram van ilyenkor bizva minden fiokja, akar email akar kozossegi oldal... ha a parom itthon tartozkodik akkor is en kezelem az emailjeit mert egyszeruen nem szeret foglalkozni veluk... akkor hol is van itt meg a buncselekmeny?
Es a kedves minek vagy vele szovegre csak annyit h szeretem es tudni akarom ha elromlott a kapcsolatunk mert ha helyrehozhato akkor helyrehozzuk egyutt ha nem akkor majd elkezdunk gondolkodni h mi legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!