Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » U torrent-et nem tudom törölni...

U torrent-et nem tudom törölni, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Informatikai oldalról letöltöttem U torrent-et a következő a problémám. Letöltöttem egy "állítólag" biztos régi verziót amit már régen használtam, hogy majd kér frissítést. Na most frissítést nem csinál. Ha egy újat akarok feltelepíteni nem engedi a régi ugrik fel. A programok között nincs nem találom ami furcsa mivel egy telepített programról van szó. Nem tudom kitörölni. Nem tudna-e valaki segíteni, hogy hogyan és hol keressem meg.Próbáltam megkeresni, de egyszerűen nem találom keresővel is kerestem. Mi lehet a baj? Hogyan tudnék megszabadulni tőle. Előre is köszönöm
2016. aug. 24. 17:51
 1/2 lali51 ***** válasza:
Ha van parancsikonja jobbklikk a parancs ikonra -tulajdonságok- fájl helyének megnyitása.
2016. aug. 24. 18:19
 2/2 lali51 ***** válasza:
Ha nem találod a nézetnél kapcsold be a rejtett elemek megjelenítése. Ha így sem tudod törölni mert fut a program,töltsd le a revo uninstaller programot azzal el tudod távolítani.
2016. aug. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!