Melyik a legjobb Linux operációs rendszer kezdőknek: Linux Mint vagy Zorin OS vagy Elementary OS?
Figyelt kérdés
Windowsról akarok váltani Linuxra.2016. aug. 23. 08:57
1/8 Alain Delon válasza:
Szerintem live-ban mind a hármat ki tudod próbálni.
2/8 |Orfeusz| válasza:
Attól függ, hogy mennyire vagy hajlandó tanulni. Ha semennyire, akkor Zorin. Ha kicsit, akkor Mint. Ha Linuxon nem Windowsozni akarsz, akkor ElementaryOS.
Egyikbe se fog beletörni a bicskád, az Elementary is nagyon felhasználóbarát. Én személyesen azt ajánlom.
3/8 Tom Benko válasza:
Teljesen mindegy, eleinte úgyis a wines berögződéseid fognak dominálni. Ezt elkerülheted, ha attól a lehető legteljesebb mértékben eltérő disztrót próbálsz ki. Én inkább a Debian vagy ArchLinux rendszereket mondanám, azoknál lesz egy kis rálátásod is a teljes OS-re.
4/8 anonim válasza:
nekem nem jött be az elementary, én a mintet szeretem. azok közül is a mint xfce a legstabilabb szerintem.
5/8 anonim válasza:
Én is a mintet ajánlom. XFCE-t. Archot kezdőknek nem, még feltelepíteni is nehéz.
6/8 anonim válasza:
Én egyekit se preferálom.Inkább Debian ha komolyan szeretnéd használni,nálam ami kevésbé omlott össze az a Xubuntu volt,így azt javaslom gyakorlásnak.
7/8 anonim válasza:
Amúgy nem értem miért lett lepontozva a Tom,pedig teljesen jogos amit írt.Először én is úgy gondoltam hogy nem kell,de amikor bejön az első probléma,igényel némi rálátást a megoldása,nem lesz mindig ott a közösség fölig amikor a rendszer sem akar betölteni és kénytelen leszel magad megoldani.A LINUX MEG NEM WINDOWS,és ne is akard úgy használni.
8/8 Tom Benko válasza:
@5: Megdöbbentően könnyű feltelepíteni, inkább szokatlannak mondanám, pedig rettentően egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!