pl.: a Dota 2-ben 3840x2160-as felbotás használok, de az asztalon az ikonokat mindig átigazitja. Eléggé zavaró.
És a Windows 10-en a speciális megjelenítési beállitások-ban is ha felrakom ekkorára a felbontást akkor meg hatalamas a kurzor. Pedig szerintem sokkal szebb lesz a kép. Ez ellen lehet valamit elkövetni vagy nem tanácsos 1080p-s monitoron 2k-t használni (ha jóltudom ez a 2k, de nem vagyok benne biztos).
És egy nem ideillő kérdés. Hogyan lehet Windows 10-en az aztalra "Ez a gép"-et rakni úgy, hogy ne parancsikon legyen?
Nem ideillő kérdésre: Mit szeretnél? Az egész winchestered tartalmát kipakolni az asztalra? Gondolom nem... Egyszerűen átnevezed "Ez a gép parancsikonja"-ról "Ez a gép"-re
2016. aug. 22. 21:08
2/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy hova kellett volna irnom a kérdést. ÉS nem iylen válaszra számitottam, hogy átnevezem. Annyira hülye azért nem vagyok. Egyszerűen nem, találok rá módot, hogy ne parancsikon formában legyen.
2016. aug. 22. 21:10
3/18 A kérdező kommentje:
Félreértettem. Úgy szeretném, hogy az ikonja mellett ne legyen ott az a kis fehét négyzet benne egy kék nyillal.
Amúgy, csak kíváncsiságból, miért nem teljesen mindegy, hogy ott van-e, vagy nincsen? Egyébként szerintem teljesen fölösleges az a felbontás, csak terheli a gépet
2016. aug. 22. 21:36
7/18 A kérdező kommentje:
Tudom le is mondtam már róla.
Elég érdekes természetem van. Egyszerűen zavar és fáj, hogy úgy van. Ha hiszed ha nem még a háttérképet se cseréltem le mert nem tudom elviselni, ha valamiből nem az eredeti van. Párszor lecseréltem, de mindig visszatettem elég rövid időn belül.
2016. aug. 22. 21:42
8/18 A kérdező kommentje:
De arra mi a megoldás, hogy sórja szét az asztalon a dolgokat?
2016. aug. 22. 21:48
9/18 anonim válasza:
A háttérkép miatt én is megértelek, mondjuk ez az ikonos dolog kicsit sok... Egyébként nem véletlenül lesz olyan, amilyen, ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni
2016. aug. 22. 21:51
10/18 anonim válasza:
Amúgy nem teljesen világos.. A dota 2-ben nemtudommekkora felbontással játszol, ezért helyeződnek át az ikonok? Ennek semmi értelme, ha a játékban állítgatod a felbontást, akkor az asztalon semminek nem lenne szabad átállítódnia. Windowsos speciális beállításoknál nálam pedig érdekes módon, 1920x1080-as monitornál nincs nagyobb lehetőség, hiszen a rendszer fölismerte a monitort, csak kisebb. Érdekes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!