Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 Nincsen rendszergazda?

PeroxideDig38 kérdése:

Windows 10 Nincsen rendszergazda?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A számítógépemen csak 1 darab fiók van és az is vendég rangon van:( És ennek köszönhetően sok mindent nem tudok megnyitni:( Tudtok erre valami megoldást?

2016. aug. 22. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló:

Az szép világ lenne, ha vendég fiókkal rendszergazda fiókot lehetne létrehozni! Ezt gondold át még egyszer!

Kérdező:

Ha tényleg csak az az egy fiók van, akkor szerintem újra kéne telepíteni vagy resetelni a Windows 10-et (ezt még nem használtam soha, szóval nem tudom, hol van, de esélyes, hogy ez sem megy vendég fiókkal).

Egyébként ki telepítette a Windows-t a számítógépedre? Mert abban igaza van a válaszolónak, hogy a telepítés egyik lépése, hogy létre kell hozni egy fiókot (ami értelemszerűen rendszergazda lesz).

Nála lenne érdemes reklamálni.

Ha te csináltad, akkor meg elgondolkozni azon, hogy mit állíthattál el.

2016. aug. 22. 15:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is elbizonytalanodtam, hiszen ennek így semmi értelme...
2016. aug. 22. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!