Myvipes segítség?! Kép eltávolítása?
Helyzet a következő: Egy kedves ismerősöm feltett rólam a myvipjére egy fotót, amit nem akar leszedni. Fel lehet valahogy törni, hogy eltávolítsam a fotómat?
(azt ne ajánljátok, hogy jelentsem fel személyi jogok megsértése miatt, mert amúgy jóban vagyunk és nem tennék ilyet, viszont én amúgy sem vagyok fent semmilyen közösségi portálon, ezért nem örülök annak a képnek sem!)
ha valaki értelmes választ tud adni vagy segíteni, azt megköszönöm.
nem hinném, hogy ártanék azzal, hogy leszedem a fotómat, amit nem engedélyeztem kitenni. Egyébként utána ő kérhet magának új jelszót, ennyi.
De direkt írtam a kérdésben, hogy "ha valaki értelmes választ tud adni vagy segíteni".....na az írjon, ne pedig hülyeséget kérdezzen!
nem lehettek jóban ha nem akarja törölni
szóval itt nem okés vmi
szerinted ha nem lennénk jóban mit keresne ott a fényképem???
ennyire értelmezhetetlen a kérdés? az válaszoljon, aki tud valami megoldást, kekec duma nem érdekel! köszi
szerintem örülnöd kén hogy felrakott a barátok albumba :)
.am nemlehet
szép, szép a barátság, de én nem örülök annak, ha kint a képem bárhol is :)
kössz a tanácsot:)
hülye a logika
ha barát istenem ha barát akkor miért ne tegye ki a képed?
(N)-.-
inkább fontosabb dolgokkal legyél elfoglalva
ha meg megkérded és nem veszi le akk agyi problémája van
:$
örülj neki h kint vagy
vhol is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!