Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ideális beállítás, hogy az...

Ideális beállítás, hogy az uTorrent ne zabáljon ennyi memóriát?

Figyelt kérdés
Ha elindítom a torrentet, akkor kis idő után felcsap a memóriahasználat 95-99 %-ra, így nagyon leterheli a gépemet. Hozzátenném, hogy 30%-ról ugrik fel, kb. negyed óra alatt. A legfrissebb az utorrent. Hallottam, hogy a 2.xxyyy verziójúak jobbak ebből a szempontból, de nem akarok váltani, mert 300 torrentet nem akarok megnyitni seedelésre, eléggé sok idő lenne (ha letörlöm ezt a verziójú torrentet és feltennék egy régebbi verziójút, gondolom elveszne a torrentlistáról, mind a 300+ torrent). Szóval hogyan lehetne ezt megoldani? Nincs erre egy ideális beállítás, hogy ne egyen ennyi RAM-ot a gépem? Alapból az be van kapcsolva, hogy "csökkentse a memóriahasználatot, ha nincs szükség átmeneti tárolóra (cache)". Ezt egy angol portálon olvastam, de ez sem segített, sajnos. :/ Valami ötlet?

2016. aug. 20. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
En nem toltok vissza semmi.. Ha meg eltiltast kapok, ismeroseim meghivnak ujra xd
2016. aug. 20. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
ne seedelj egyszerre 300 torrentet... ez a megoldás
2016. aug. 20. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Megoldás lenne az, de feltöltő vagyok, nem akarok halott torrenteket... :)
2016. aug. 20. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
hát akkor nagyjából szokj hozzá... ennyi feltöltési szálnál alap hogy zabálja a memóriát.. bár én a tixati-t valamennyivel jobbnak tartom a utorrentnél
2016. aug. 20. 23:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kettes, akkor megpróbálok vele együtt élni. :D

Egyes: hát nagyon vicces ez. A torrent oldalak az adok-kapok elven működnek, ha mindenki így „gondolkozna”, mint Te, akkor gondolom Te lennél a legjobban megsértődve, hogy nincsen seeder meg sok a halott torrent... :)

2016. aug. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!