Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám winRAR-ba...

Hogyan tudnám winRAR-ba tömöríteni az adott fájlokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elmesélek mindent az elejéről.

Van egy számítógépes játékom, amit nagyon szeretek. Ebben a játékban szerepelnek autók, amelyek paramétereit megváltoztattam a programfájlokon belül. Így hát az autók gyorsabbak, stb. Namármost, ennek a játéknak vannak fönt a neten módosításai is, amiket csak "mod"-nak hívnak. Ezek a modok megváltoztatják a játékban szereplő dolgok tulajdonságait, de ugyebár nem patch. Ezeket a modokat winRAR formátumban lehet letölteni, aztán miután kibontja őket az ember, automatikusan módosítva indul el a játék. Én azt szeretném, hogyha az átírt paraméterekkel együtt csinálhatnék egy winRAR fájlt, ami tartalmazza a módosításokat, és ha elindítom, akkor a játék automatikusan elindul, de már módosítva. Hogyan oldhatnám ezt meg.

2016. aug. 20. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem értem mit akarsz. Másold be a módosított fájlokat oda ahova kell és kész. Nincs értelme be majd kitömöríteni
2016. aug. 20. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Esetleg önkicsomagoló archívum lehet ami magától másol (ha az elérési út full ugyanaz mint nálad), de ugyanezt te kézzel is megcsinálhatod.

Vagy írj valami példát hogy át lehessen látni.

2016. aug. 20. 20:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából egyelőre az is elég lenne, ha elmondanátok hogyan kell winRAR-ba tömöríteni fájlokat. Ennyit szeretnék.
2016. aug. 21. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Letöltöd a winrar nevű programot, telepíted, kijelölöd a fájlokat jobbgomb és tömöríted
2016. aug. 21. 12:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem a tömörítés mellett valami email is található. Mi köze a tömörítésnek az emailhez?
2016. aug. 21. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Rámentem, és azt írta, hogy nincs telepítve valamilyen email. Aztán rámentem az archiválásra, beállítottam a legjobbra, de aztán arra meg azt írta ki, hogy "hozzáférés megtagadva".
2016. aug. 21. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jobbklikknél nincs olyan hogy hozzáadás az archívumhoz, telepítsd újra a winrart
2016. aug. 26. 17:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja igen, csak a demo változata van fent. kitömöríteni tud, de úgy látszik tömöríteni már nem. Vagy ez nem a demo változat miatt van?
2016. aug. 26. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Tud tömöríteni a Demo változat is.

Bizonyos extrákat nem tud, de tömöríteni tud.

Valószínűleg olyan helyre hoztál létre archívumot, ahova nem volt írási jogod, ezért nem sikerült.

Az e-mail-t azért jaánlja fel, mert akkor behívna egy e-mail klienst és egy levélhez csatolná a tömörített fájlt, melyet elküldhetnél valakinek.

Ezért ez a menüpont.

2016. aug. 27. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!