Hogy tudom megakadályozni, hogy újraindítsák/kikapcsolják a telefonomat? MI 4C
Mind amellett hogy le is tud merülni és a készüléket le is lehet árnyékolni egy egyszerű fémdobozzal.
Ezek egyikét sem tudod jelszavas vagy bármilyen előre tervezett védelemmel megakadályozni.
Vagy egyszerűen kiveszik belőle a SIM kártyát atz első percben. Onnantól már nem tudod elérni sehogy.
Számtalan lehetőség van.
NEM LEHET KIVENNI AZ AKSIT, CSAK HA SZÉTTÖRIK!!!
Azt is megoldom, hogy a sim kártyát ne tudják olyan egyszerűen kivenni.
A kérdésemre még mindig nem kaptam választ.
:-) Ha az aksi elhasználódik, akkor nem lehet kicserélni? Biztos lehet, és ez azt jelenti, hogy ki lehet venni... mindegy.
Olyat tudsz csinálni, hogy x-szer rosszul megadott jelkód után töröl a telefonról mindent - ezzel a személyes adataid biztonságban vannak, mert a tolvaj nem fér hozzá.
Kikapcsolni minden készüléket ki lehet, hacsak nem operálod ki a bekapcsoló gombot.. Szóval ez nem megakadályozható, de ha mégis, csak meg kell várni, míg lemerül, és akkor biztosan kikapcsol magától.
Egyszóval: ha fizikailag hozzáférnek, nem tudod megvédeni.
Szerintem hiába ordítasz az akkut minden készülékből ki lehet venni.
Más kérdés hogy üzemszerűen kivehető mert úgy van kialakítva hogy egyszerűen lepattintod a készülék hátulját és kiesik az akku, vagy be van építve (mint pl. Iphone-okba). Az utóbbinál szerelést igényel a művelet, de attól még ki lehet venni és túl sokáig sem tart (max 10 perc).
Ettől még nem kellene idegesnek lenned.
A kérdésre szerintem kaptál választ. Legfeljebb nem azt amit hallani akartál.
Azzal a megoldással amit kitaláltál nem éred el a kívánt célt.
Nem értetted meg a lényeget?
Addig kérdezel, amíg valaki azt nem írja amit vársz? :-)
Tényleg nem tudod megoldani, főleg szoftveresen.
Egy óra alat szét lehet kapni a telefont, kikapcsolni meg minden telefont ki lehet, hacsak tényleg nem távolítod el fizikailag a gombokat, ragasztod be a csavarokat, stb. stb.
A készülék értéke messze alatta van azoknak az igényeknek, amiket támasztasz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!