Windows update folyamatosan újraindul restart után, hogy állitom le örökre?
Két helyen két dolgot is megprobaltam. inkább képen mutatom. a klasszikus leállitás kikapcsolás ami minden restart után alaphelyzetbe áll: [link]
És egy neten talált reg edit entry létrehozást is kiprobaltam ami ugyancsak nem vált be : [link]
Akkor hogyan tudom örökre leállitani? ha nemlövöm ki a windows updated a RAM 30% at megeszi
Fura. Nekem eddig, ha csak sima Vezérlőpultban kikapcsoltam, az is elég volt. Nem kellett így trükközni.
Bizonyos biztonsági szoftverek, pl vírusirtók szoktak így "okoskodni", ha érzékelik hogy ki van kapcsolva, visszakapcsolják önkényesen.
Egyébként meg nem szerencsés kikapcsolni. Érdemesebb lenne valahogy megcsinálni.
Mert a windows update nem ebből az egy szál szolgáltatásból áll. A többi komponens látja, hogy ez nem működik, hibának tekinti, és alaphelyzetbe állítja. Ez az elvárható viselkedés.
Ha le akarod állítani, akkor egyrészt simán a WU beállításaiban megteheted, de ha kicsit morcosabb vagy, akkor group policy-ben letilthatod. A szolgáltatást piszkálni nem más, mint buhera.
Miért akarod leállítani? Frissítések nélkül özönleni fognak a vírusok a gépedre, de ha azt akarod a te dolgod..
Amúgy a RAM 30%-át maga a rendszer használja. Ha letiltod a Windows updatet, akkor is kb, ugyanannyit fog megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!