CD-ről hogyan készíthetek ISO fájlt?
Figyelt kérdés
Amikor még Windows8-asom volt egy CD-t készítettem az Aomei Backupper 1.6 ingyenes programmal. Sajnos a mostani rendszeremen nem lehet elkészíteni az adott ISO fájlt. Mivel a lemez karcos szeretnék egy másolatot készíteni róla. Milyen programot használjak? Ingyenes programot szeretnék egy ingyenes programhoz. Kérlek ne írjatok linket. Volt, hogy kértem linket Pascal programhoz és letiltást kaptam pedig abból is van ingyenes. Szóval nem fizetős programot akarok letölteni.2016. aug. 19. 15:34
1/5 anonim válasza:
infrarecorder (pont org)
Free WinISO Maker
stb...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megy a kattintás a zöld kézre :)
2016. aug. 19. 16:27
3/5 anonim válasza:
Nincs mit.
(Amúgy a kulcsszó: "rip". Rip-elésnek hívják angolban a lemezről fájlba olvasást.)
4/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon príma, nem is kell telepíteni. [link]
5/5 anonim válasza:
LCISOCreator, csak lép, nem link. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!