Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gta SA egy küldetés után nem...

Gta SA egy küldetés után nem ad többet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Elkezdtem kijátszani a San Andreast de amikor meg kellett venni a repteret akkor nem adott több küldetést utána!Mit tegyek?

2016. aug. 17. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:

El kell végezni a repülőiskolát is, az a következő feladat vagy a részfeladat. Biztos hogy elmondják vagy leírják.

Leírás:

"Toreno tells you he needs to you buy the abandoned airstrip. He says it won't cost much, but either way, you need to buy it before you can do any more missions for him. It's $80,000. As usual, if you don't have the cash, go and earn it. Once you've bought the place you'll need to do the flying school missions which have now been unlocked."

2016. aug. 17. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem jött semmi ilyen!Teljesítettem a küldetést mentettem semmi!Motoroztam kicsit hogy ha leszállok hátha hív vagy ilyesmi de akkor se volt semmi
2016. aug. 17. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Felmentél a toronyba? Lehet az aktiválja.

[link]

2016. aug. 17. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ó tényleg az aktiválta köszi :)
2016. aug. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!