Naruto2000 kérdése:
Tudnátok nekem alacsony gépigényű játékokat mondani? Többi lenn!
Figyelt kérdés
A gépem már vagy egy hónapja szerviznél van, és belefáradtam a várakozásba, így elővettem a régi gépem!
Igazából, csak a rammal van gond, meg nagyon gyatra a videokártyája! Csak a direktX 8.1-es vagy az alatti játékokat indítja el, de azért leírom a gépnek a teljesítményét is!
Processzor: Intel(R) Pentium(R)4CPU 2.80GHz 2.79GHz
Telepített memória (RAM): 1,00GB
Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer
Válaszokat előre is köszönöm!
2016. aug. 16. 15:29
1/8 anonim válasza:
Akkor még a minecraft se megy :D
2/8 A kérdező kommentje:
Hát a minecraftot pont hogy nem vártam... szerintem nem annyira jó az a játék, de mindenkinek megvan a maga stílusa! viszont még kérném, hogy mellőzetek a sportos (fifa) vagy autós játékoktól! inkább ilyen stratégiai (dungeon keeper 2) lövöldözős (CS) vagy esetleg még tulélős (lland of the dead)
2016. aug. 16. 15:37
6/8 anonim válasza:
OpenTTD
Doom 1-2
Wolfenstein 3D-Return to Castle
Warcraft 1-3
Diablo 1-2
CS
Serious Sam: The First Encounter-The Second Encounter
Jazz Jackrabbit 1-2
Swat 2-3
Régebbi Tom Clancy's Rainbow Six részek
Unreal Tournament
Quake 1-3
GTA 1-VC
Soldier of Fortune 1-2
Válogass! :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaSZOKAT! AZ UNREAL TURNAMENT A LEGSZIMPATIKUSABB, DE A 2004 AZ NEM MEGY EL! MEG VAN MÁS ELŐZŐ IADÁSBAN LÉVŐT IS?
2016. aug. 17. 10:45
8/8 anonim válasza:
A sorozatból van még egy 2003-as, meg egy '99-es (1. rész) is, meg egy '98-as Unreal nevezetű játék, ami story módú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!