Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » DivX konvertáló programot...

Pedro401 kérdése:

DivX konvertáló programot ajánlana valaki?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy Dvix konvertáló programra amivel egész filmeket tudok átkonvertálni, mert ami nekem van az csak max 3 percet konvertál át.
2016. aug. 14. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Format Factory
2016. aug. 14. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
SimpleDivX, HandBrake 0.9.3, AviDemux.
2016. aug. 14. 21:15
 3/6 Hominida ***** válasza:
Igazából nem is az a kérdés, hogy mire, hanem hogy miből konvertálnál.
2016. aug. 15. 00:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából csak a .mkv-val és a MPEG4-el van baj.

2016. aug. 15. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget !
2016. aug. 15. 21:47
 6/6 Hominida ***** válasza:

MKV-t a HDConvertToX programmal konvertálok, MP4-re több lehetőség is van a gépemen: Magic Video Studio, Movkit Batch Video Converter, Xilisoft Video Converter. Hogy melyiket használom, az attól is függ, hogy mekkora képméretet akarok, és hogy akarok-e a képből vágni vagy azt átméretezni. Vannak olyan konverterek, amelyek saját, belső kodeket használnak, és olyan is van, hogy a gépre telepített kodekcsomagot használja, például az XviD 1.3.3 kodeket, amely valamiért hiányzik a legújabb csomagokból.

A DivX 6.8-as encoderét nagyon sokáig használtam megelégedéssel, de a Windows 7 alatt már lebutított módban működik, az utódaiból pedig hiányoznak fontos funkciók, a gyártója pedig felhúzta az orrát, amikor többen az okok felől érdeklődtek. Így most XviD encoderrel tömörítek, ami egyébként kicsit jobb minőségű, csak a régi DivX még tudott vágni és méretezni.

Vigyázz, mert én azt hittem, hogy ma már minden lejátszó tudja a DivX-et és az XviD-et is dekódolni. Viszont kiderült, hogy ez nem igaz, minden bizonnyal a licenszek árai és feltételei miatt.

2016. aug. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!