Hordozható winchesterre játékok másolása? (többi lent)
A Steam tud ilyet, a Steam-et a belső vinyóra teszed fel és a külső vinyóra hozzáadsz egy +játékmappát, ide úgy teszi fel a Steam a cuccokat ,hogy újratelepítés után se legyen baj.
A Steam nem a külső vinyón lesz hanem a belsőn, ezért ha újrarakod a gépet a Steamet újra leszeded hozzáadod azt a könyvtárat (Steam Libary néven szokta létrehozni) és felismeri hogy ott vannak a játékok.
Így kell: Beállítások->Letöltések->Steam könyvtárak-mappák->Mappa hozzáadása.
Én csináltam ilyet régebben. Telepítettem a játékot a gépre, a játék mappáját ezután egy újraírható DVD-re írtam, majd letöröltem. Amikor később visszamásoltam, működött.
Egy gond van: ha a rendszer észleli, hogy nem létező fájlokra mutató hivatkozások vannak a registryben vagy valahol, akkor képes rá, hogy önállóskodva megszüntesse azokat. Ezt egy rendszervisszaállítási pont létrehozása után ki kell tapogatni, és a hiányolt fájlokat a gépen kell hagyni, az eredeti helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!