Mondanátok olyan játékokat, amiket elbír a gépem?
Figyelt kérdés
Processzor:AMD X4 A10-7700(K) FM2+ 3,5GHz BOX Black És
Alaplap:ASUS A88XM-A
Ventilátor: gyári
Memória:8GB
VGA: GIGABYTE GT730 1GB DDR5 GV-N730D5OC-1GI
450W 12cm tápegységgel
2016. aug. 9. 00:42
1/7 Hominida válasza:
Elég sok féle játék van. Kaphatunk egy segítő kérdést?
2/7 anonim válasza:
A videokártya miatt a mai jobb, sőt még a 2012 nagyobb gépigényű játékokkal sem. Szóval röviden, ami 2012 után jött ki játék és nagy a gépigényel azokat nem igazán, de még előtte is erősem komprumisszumosan.
Na de azt mond meg nekem, hogy ebbe a gépbe minek a videokártya, mikor a processzorban lévő integrált videokártya erősebb attól a hulladék GT 730-tól?! XD
4/7 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz jutott eszembe mint a 2-esnek. Minek vga? Az én 5800k-m 720p meden vitte a battlefrontot, meg full lowon a witcher 3-at, igaz az max 20 fps-volt. Ehez viszonyíts.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már mások is mondták, dehát a számítástechnika boltban egy ilyet állított össze az ember, most már mindegy... de azért köszi a válaszokat.
és mondjuk a battlefield 4 már egyáltalán nem megy el ?
és az Ac részek ?
2016. aug. 9. 14:54
6/7 anonim válasza:
Az 5800 k-vagyok. A syndicate ment 720p lowon, persze 20 fps. Az unity az már overkill volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!