Burger balázs kérdése:
Ha a Euro Truck Simulator 2 közepes grafikán elfutott a gépemen akkor a Farming Simulator 15 is elfutt a gépemen?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!:)2016. aug. 8. 18:38
1/7 anonim válasza:
Hello ! Szerintem elviszi de ha nem vagy biztos akkor szedd le valahonnan feketén próbáld ki és hogyha megy akkor vedd meg (az jött le nekem, hogy meg akarod venni)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Tényleg meg szeretném venni!:) Szerintem nagyon jól szimulálja a farmi munkákat! Szerinted a car mechanic sim 15 is elfutna?
2016. aug. 8. 19:55
3/7 Boticelo válasza:
Simán elfut a car mechanic 15 szerintem
4/7 Megye Öcsi válasza:
Nekem megvolt mind a három közepes grafikán ment a ETS2, az FS15 simán elmegy rajta de a CMS15 kicsit lassan fog betölteni az autóker, garázs, tesztpálya stb. de a játékélmény 100% osan megmarad
5/7 anonim válasza:
A 4dik válaszolónak kell helyeselnem nekem 2 gb ramos 1.9ghz és laptopom van és az ets2 közép a fs15 alacson es közép és. Cms2015 pedig fullon is elfutott csak 30 percig töltött be rakd alacsonyra és. A 30 percből 2-3 lessz
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!:(
2016. aug. 23. 20:43
7/7 A kérdező kommentje:
:( egyenlő :)
2016. aug. 23. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!