Ingyenes nagyon egyszerű, kis méretű képátméretező programot keresek. Melyik ilyen?
Olyan képátméretezőt keresek, ami átpixelesíti a képeket, és meghatározhatom, hogy milyenre. Könnyen kezelhető legyen, a munkámhoz kellene...
Annak még jobban örülnék, ha weblapcímet tudnátok mondani a program neve mellé.
Én neked az IrfanView-et tudom ajánlani. Szerintem nagyon egyszerű a használata, s emellett nagyon sok mindenre használható. (lehet vele egyszerre több száz/ezer képet átkonvertálni/méretezni/nevezni, ill. egyszerűbb képmódósításokat is képes elvégezni, továbbá mindezt gyorsan)
Innen letöltheted: [link]
JPGQuality
709K az egész, ha küldesz egy e-mail címet elküldöm tömörítve (hogy a víruskeresőket ie izgassa fel az exe kiterjesztés).
Csak átméretezni tud te válsztod ki a kép méretét vagy a felbontását, és egyszerre több file-t is átméretez ha egy könyvtárban több is van. Csak a be és kimeneti könyvtárat kell megadni hozzá.
Ennél jobb nem kell neked:
/A Windows XP-ben erre gyárilag nincs megoldás, azonban egy Microsoftos kiegészítőt letöltve és feltelepítve lehetővé válik a képátméretező funkció egyszerű, Windowsba integrált használata./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!