Miért nem indulnak el a steam-es játékok?
Figyelt kérdés
Tegnap letöltöttem The Expendabros játékot, de nem akart elindulni, csak a betöltésig jutott el. Azt hittem, hogy csak a játék hibája, de ma letöltöttem a Blind Trust-ot, és az is csak a betöltő képernyőig jutott el, majd az is csak fekete képernyőt mutatott. Alt+F4-el sem tudtam kilépni és az Alt+TAB sem működött, csak a Ctrl+Alt+Del. Elindítottam a feladat kezelőt, az pedig azt írta mind a két jatéknál, hogy nem válaszol. Az számíthat valamit, hogy nem a C, hanem az F meghajtón van? Minden más játék működik, csak a steam-es nem. Kérlek titeket segítsetek! Nagyon szépen köszönöm!#játék #winchester #HDD #merevlemez #program #feladatkezelő #billentyűparancs #Steam #the expendabros #blind trust
2016. aug. 5. 19:06
11/16 CspCsj válasza:
Eseménynapló > Egyéni nézetek > Felügyeleti események listában van valamilyen bejegyzés a játékok indításának időpontja körül? (indíts előtte egy játékot és jegyezd meg az időpontot)
12/16 A kérdező kommentje:
Nem találtam esemény naplót
2016. aug. 12. 14:59
13/16 CspCsj válasza:
Rákerestem a Steam fórumon erre a hibára, és több hasonló hibajelzésnél a gamepad/controller kihúzása segített. Neked van ilyesmi?
Emellett pár esetben több perces betöltés után indult el a játék.
Próbáld közvetlenül indítani a játékot (a Steam kliensnek nem szükséges futnia). Az alapértelmezett játékmappa:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\JÁTÉKNEVE\
Itt keresd meg az indító programfájlt és sikertelen normál indítás esetén rendszergazdaként is próbáld (jobbegérgomb > Futtatás rendszergazdaként).
Megj.:
Eseménynapló nem indul vagy nincs bejegyzés adott idópont körül?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
14/16 A kérdező kommentje:
Van egy kormányom, ha az is számít.
2016. aug. 12. 20:58
15/16 A kérdező kommentje:
A játék mappájából el tudtam indítani. :D Nagyon köszönöm a segítséget!!!!!
2016. aug. 12. 21:03
16/16 Adam1c1 válasza:
Nekem a PubG-vel volt gondom. nehezen indult, vagy egyáltalán nem. A fentebbi válasz segített.: Steam menüpont > Beállítások > Játékban > Steam Átfedésnél vedd ki a pipát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!