Van valami módja, hogy a G partíciómat beállítsam rendszer számára fenttartott partíciónak?
Sziasztok.
A G meghajtómat szeretném beállítani egy olyanra, mint a legalsó.
Az F:\ Meghajtóm egy SSD, a G:\-t pedig szeretném hozzáadni (vagy hogy mondjam), hogy azon legyenek a windows betöltéséhez szükséges fájlok. Tudjátok win installnál a rendszer létrehoz egy 100MB-os partíciót, hogy azon legyenek az ilyen fájlok.
A C:\ meghajtómat klónoztam az F:\-re, viszont a G:\ meghajtót csak elsődlegesnek tudom beállítani a win telepítő CD-vel, így amikor F:\-ről indítanám a windowst, nem tudja betölteni mert a fájlok hiányoznak.
Segítségeket előre is köszönöm!
Ráformáztam G-re a legalsó partíciót, elvileg az amit szerettem volna, de ígyse tölti be.
A windowst pedig újratelepíteném tisztán, de nem tudom beaktiválni. Szóval várok valami rendes aktivátorra. KMSpico nem igazán működik.
Igen tudom szörnyű, hogy nem vettem még meg (mivel egy alaplaphoz jár a kód, alaplap cserére tartogatom).
Az előző hozzá szóló vagyok. Most esett le, mit szeretnél. Mind a két particiót kell klónoznod az ssd-re, utána lekötni a hdd-ét, és kipróbálni, hogy elindul-e a rendszer az ssd-ről. Ezzel a programmal csináltam én is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!