Csak én gondolom úgy, hogy a fifa 14 előre eldönti a meccsek végeredményét?
Lehet paranoiásan hangzik, de szerintem lehet benne valami, vagy csak egy részére tapintottam rá a fifa MI-jének, de komolyan. Manager módban játszok.
Vannak meccsek, amikor annyira döntetlen szagú a mérkőzés, hogy bármit csinálok, döntetlen lesz, ha van egy jó támadásom akkor vagy az utolsó passz vagy a lövés sikerül rosszul, gyakran előfordul hogy 20 lövésből 1 se akad be, ha véletlenül mégis kihagyhatatlan szituációt belövök, és a meccs végén vagyok már, akkor meg gyakorlatilag bármilyen módon képes egyenlíteni az ellenfél, 35 méterről a kb 70 es csatár bebombáz a 87 es kapusomnak, van hogy háttal állva egyhelyből 20 méterről belövi, ami persze playerként sose sikerül mert erőtlen..
Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor gyakran olyannyira felidegesítem magam, hogy idegől kilépek, majd egy óra múlva újra játszom a meccset (van hogy 2-3x is - ne értsetek félre, csak akkor lépek ki ha olyan dolog történik amit képtelen vagyok elhinni..) és mindannyiszor újrajátszom azt a meccset a végeredmény mindig döntetlen...
Más is tapasztalt már olyat, hogy érzésre befolyásolja a mérközést a mesterséges intellgencia, talán a bajnokság szorosan tartása miatt?
De, a fifának annyi nyeresége lehet belőle, hogy szorosan tartsa a bajnokságot, mesterséges izgalmat teremt, és az öngólosban igazad lehet, de ez a feltételezés csak arra vonatkozik amikor nem "akarsz" szándékosan veszteni, hanem az olyan szituációkra, ami gyanúsan megnehezíti a dolgodat a győzelemben. - hiszen ha direkt vesztesz az ellen nem tud tenni a játék, habár láttam már félpályás öngólt hazagurításból döntetlen állásnál amit a gép lőtt önmagának-
Ja, és mielőtt valaki ezzel jönne, bőségesen elmúltam már tízéves hogy a játékra fogjak minden sz*rt, tudom hogy valószínű nem én vagyok a top1 játékos a világon, de van amit már én se hiszek el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!