Rivatunerhez értő embereket, informatikusokat kérdezek?!
Valaki el magyarázná nekem mire jó pontosan ez a program, illetve, mire megy valaki azzal ha "húzza" a videókártyáját, hogy is kell ezzel a programmal ezt megtenni. Illetve, ajánlott e, nem csökkenti e a videókártya élettartamát?
:)
[URL= [link]
Ezt valaki elmagyarázná? akkor most csak 68%osan teljesít a videókártyám?
Ha nem piszkáltál még bele, akkor normális dolog, hogy kevesebb az órajel mint kellene. A videokártya magától leveszi, ha nem használod, így hosszabbítva az élettartamot, és csökkentve a fogyasztást.
Megnézheted, hogy nincs-e gyárilag levéve ha beinditasz egy 3d-s programot, és közben megnézed ugyanott az órajelét...
Na most akkor ez érdekes :/
Tehát elvileg minden oké a videókártyával....akkor nem értem miért ilyen rossz a teljesítménye...SOKKAL jobban kellene teljesítenie. Valakinek ötlet? (nincs köze vírushoz/féreghez, a rendszer 2 napja lett újratelepítve.)
Próbáld meg a leújabb drivert az nvidia oldaláról, nálam gyorsabb lett tőle a kártya... igaz más tipusú.
Milyen processzorod van? És mennyi ramod? Talán az lassitja le az egészet...
A képen amit küldtél pci express v1.0 látszik, de a videókártyád támogatná a v2-t is, ami sokkal gyorsabb. Bár ennek nem kellene ennél a játéknál sokat számitanija, de az újabbaknál igen.
Driver megvan, már néztem én is!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ (3.01Ghz)
2Gb DDR2 SDRAM
És mi ez a PCI express v2? Ez honnan beszerezhető? :O
Modern Warfare 2 elég újnak számít, azon észrevenném ha változtatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!