Tudtok mondani Gta Onlinehoz videókártyát?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok ajánlani videókártyát, amivel elfutni a gta online? Azt mondják, hogy az onlinehoz erősebb gép kell, mint a singleplayerhez. Nekem most egy ATI Radeon HD 5600-as videókártyám van. Régebben mikor még játszottam a singleplayerrel (tört), akkor amikor esett az eső pixeles volt az eső helye. Most meg szeretném venni a játékot, de félek, hogy nem fog futni rajta a gta online, ezért is kértem a ti segítségeteket. A válaszotokat előre köszönöm!2016. aug. 1. 18:15
1/5 Laceee12 válasza:
Nem csak a videó kártya a fontos egy játéknál, szerintem be vegyél videó karit ha csak azt akarsz főleg ne egy játék miatt mert ok gta o nem fogod sokáig játszani mivel heistek mindig ugyan azok , nem sok van belőle
2/5 Nemohalacska válasza:
Ó akkor ezek szerint a gta online csak a heistokból áll? Érdekes. :D
3/5 A kérdező kommentje:
Azért akarok videókártyát venni, mert a többi (cpu ram) meg van hozzá, egyedül csak a vga gyenge
2016. aug. 1. 21:40
4/5 Laceee12 válasza:
nem csak heistekből áll nem azt mondtam de pénz szerezni pl abból lehet jól, és pénzből van autód meg stb
5/5 anonim válasza:
Egy csomó lehetőséged van pénzszerzésre, ha beírod youtube ba hogy "GTA V Online pénzszerzés", egy rakat magyar lehetőség jön ki.
Ez a videokártya kérdés meg attól függ, mit akarsz? Csak fusson a játék, vagy legyen szép is?
Én nVidiából azt mondom hogy gtx 950 a min, 45 körüli áron van és valamivel jobb mint min grafikán fog menni a játék.
És ettől fölfele.
Van az 1000 res széria is, de azok jelenleg még elég drágák, várnék velük pár hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!