Hogyan lehet törölni a touchpad drivert?
Acer aspire e5 - 511 probléma. Újratelepítettem a lapost, mert megérett rá, aztán arra lettem figyelmes, hogy a touchpad nem működik.
Figyelmetlen voltam, nem jól particionáltam így ismét neki kellett esnem, reménykedtem, hogy ez erre is megoldás.
Hivatalos oldalról van ugye a driver, mind a 2 lehetőséget feltettem, de lehet összeakadtak, nem tetszenek egymásnak stb, le szeretném törölni. Hol kell ezt? Eszközkezelőben csak egeret mutat.
Amúgy fn+f7 után(amikor próbálgatom nem e ott van kikapcsolva) pár mp-ig van akadva tapipad aztán elmúlik. Tanácstalan vagyok, régen semmi baj nem volt vele. (elvileg ez valami típus betegség is, de nekik pár mp.re sincs tapi) Köszi a válaszokat
*E15
E5-511-P5FJ
Első. Igen az IS :) Mindketto fel van elvileg teve a masik neve nem ugrik be nem gep elott vagyok. De a hivatalos.
Masodik. Megnezem koszonom szepen
Na sóval, megnéztem a linkeket is, éppen ez az, nincs a programok telepítése/törlésében se :(
Első: A másik az elantech
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!