A Windows 10-nél eltűnt a Gépház?
A Tálcán a Windows-jelre kattintáskor a megnyíló ablakban a Főkapcsoló feletti Gépház érzéketlenné vált. Hiába kattintok rá, nem nyílik meg, mint eddig tette.
Ha a gyorsbillentyűt használom (Windows-gomb + I), akkor megnyílik ugyan, de csak egy pár lehetőséget ad. Azt nem adja, ami kellene: hogy megszabhassam, melyik program mit vezéreljen (hogy az XnView nyissa meg a jpg-képeimet).
Hogyan lehetne a Gépházat életre kelteni ?
„A Gépház alkalmazást, Start Menü-t, illetve az Áruházat nem lehet megnyitni...
A jelenség több más hibával együtt társult, mint pl. a Gépház megnyitásakor az Áruház alkalmazás nyílik meg vagy fordítva, ezért MS minősítette a problémát és egy hibaelhárító csomagot adott ki azok elhárítására."
Töltsük le a Windows 10-hez készített Windows 10 Hibaelhárító csomagot innen majd futtassuk:
Köszönöm szépen. Rákattintottam és egy ilyen ablak jön fel: Show or hide updates. Melyiket válasszam ?
Ez vajon mi akar lenni. Le tudom magam is fordítani szótárból, csak éppen azt nem tudom, hogy mit takar (rejteget) a fogalom.
Én ezt átverésnek találom. Vagyis ha kiadok sok-sokezer pénzt, elvárom, hogy működjön is, ahogy kell. De nem működik, egy egyszerű frissítés is beláthatatlan következményekkel jár.
Nekem egyből letölti a wushowhide.diagcab fájlt. Ezt kellene futtatnod. De az oldal közepén megtalálood a „Download the "Show or hide updates" troubleshooter package now." feliratot, onnan tudod letölteni:
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások
topikban be van kapcsolva a hálózatfelderítés, a fájl és nyomtató megosztás, jelszóval védett megosztás ki van kapcsolva akkor nem működik a gépház.
Ha ezek az opciók alaphelyzetbe vannak állítva, visszaáll a gépház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!